Politika Privatnosti

PRAVNE NAPOMENE

 Pozivamo sve koji žele posjetiti web stranicu Gradske galerije Antun Gojak http://www.galerija-antun-gojak.hr i koriste se dokumentima, podacima i informacijama za svoje osobne, edukativne ili nekomercijalne svrhe, uz poštovanje autorskih i vlasničkih prava.

Svi materijali na ovim stranicama, uključujući tekstove, slike, ilustracije, crteže, fotografije, videoklipove i ostalo, vlasništvo su Gradske galerije Antun Gojak.

Bez izričite prethodne pismene dozvole Gradske galerije Antun Gojak informacije se ne smiju reproducirati, distribuirati ili na bilo koji drugi način koristiti u komercijalne svrhe. Nije dopušteno objavljivanje, prenošenje, reproduciranje, javno prikazivanje, mijenjanje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica.

Ako je takva dozvola dobivena, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo. Prilikom korištenja sadržaja ovih stranica obvezno je navođenje izvora podataka.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Gradska galerija Antun Gojak zahvaljuje svojim korisnicima koji posjećuju web stranice i svjestan je osjetljivosti korištenja podacima. Stoga je zaštita privatnosti i poštovanje anonimnosti korisnika naša standardna praksa.

Gradska galerija Antun Gojak ne skuplja osobne podatke korisnika kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa, osim ako ih je korisnik putem e-maila dobrovoljno dostavio Galeriji ispunjavajući online formulare, online zahtjev, odgovore na ankete ili je sudjelovao u forumu.

Posjetom našim stranicama automatski skupljamo podatke o vašem pristupu kao što su IP adresa i naziv domene s koje pristupate Internetu, tip browsera i operativnog sustava kojim se koristite za pristup Internetu, datum i vrijeme, stranice, dokumente i linkove koje ste posjetili.

Navedenim podacima Gradska galerija Antun Gojak se može koristiti samo kako bi bolje prepoznala i razumjela zahtjeve i potrebe svojih korisnika te se obvezuje da ih neće učiniti dostupnima bilo kome izvan Gradske galerije Antun Gojak bez izričitog pristanka korisnika. Kako su uvjeti i obrazloženja podložni stalnim izmjenama, molimo vas da povremeno posjetite ovu stranicu.

Ako imate bilo kakvo pitanje vezano za zaštitu privatnosti, a ne znate kome se možete obratiti, kontaktirajte e-mail adresu galerija.agojak(at)makarska.hr

 

Opći podaci

Naziv javne ustanove u kulturi: Gradska galerija Antun Gojak

Sjedište: Don Mihovila Pavlinovića 1, 21 300 Makarska

Ravnatelj: Josip Karamatić,

Telefon: 021 612 198

E-pošta: galerija.agojak@makarska.hr

Internetske stranice: www.galerija-antun-gojak.hr

IBAN: HR4824070001100566718

OIB: 09797820257

MBS: 1164368

NKD 2002: 92521

NKD 2007: 9102

Skip to content